uw winkelmandje is leeg

Winetime in Nieuwpoort, lekkere wijnen en bubbles

Gratis levering in België vanaf € 65

Registreren

Persoonlijke gegevens


Accountgegevens

Omdat tijden en smaken evolueren.

Wat gisteren waar was is dat vandaag niet noodzakelijk. Omdat alles en iedereen met zijn tijd moet meegaan introduceert Winetime vandaag een vernieuwde kijk op wijn, en dit zonder het verleden te verloochenen. In een tijd waar alles op elkaar lijkt is dit geen eenvoudige opdracht. Weg dus van de eindeloos platgetreden paden, weg van het banale, op ontdekkingstocht naar verrassende, nieuwe en vooral smakelijke en betaalbare wijnen. Voor het Winetime-team een blijvende zoektocht over heel de wereld, om u steeds opnieuw te blijven verrassen.

In de jaren 70 werkte de vader van Maya als vertegenwoordiger van een aantal wijnkastelen uit Bordeaux, terwijl de grootouders van Kurt een voedingswinkel met drankgelegenheid runden "In de Wijngaard" in Pervijze, en via zijn ouders het ondernemersbloed in zich had. De ware passie voor wijn kwam na de studies van zowel Kurt als Maya in een totaal ander vakgebied. Jaren doorgedreven studie volgden: opleiding tot "Wereldwijnmeester", specialisatie cursussen "Wijn en Gerecht", Oenologie, ....

Wat in 2000 startte met een 1e pallet wijn ingevoerd uit Chili, leidde in 2006 tot de échte start van WINETIME met een investering op het bedrijventerrein van Nieuwpoort, waar meer dan 500 referenties gestockeerd worden.

Vandaag werkt het volledige Winetime-Team dagelijks om hun klanten de service te geven die ze verdienen. Je vindt er fantastische wijnen die steeds prijs-eerlijk zijn zonder in te boeten aan kwaliteit. Wijnen om nu te drinken en wijnen om te bewaren, voor die éne speciale gelegenheid. Kom dus langs en maak samen met ons tijd voor een fles heerlijke wijn.

Tijd dus, voor Winetime! 

Wijnen worden ingeladen...