uw winkelmandje is leeg

Winetime in Nieuwpoort, lekkere wijnen en bubbles

Gratis levering in België vanaf € 65

Registreren

Persoonlijke gegevens


Accountgegevens

Wat doet Winetime?

Winetime is een groot-en kleinhandel van wijnen en champagnes in Nieuwpoort. De passie van WINEtime! gaat een stuk verder dan enkel wijnen verkopen. Wij proberen u, als klant, steeds te verrassen, uw smaak te verfijnen, uw smaakpapillen te verwennen en uw grenzen zowel binnen als buiten Frankrijk te verleggen... Voor u een deugd, voor ons een dagelijkse uitdaging!

Wij bevoorraden ongeveer 300 horeca zaken, verspreid over heel het land, waar u onze wijnen kunt terugvinden op de wijnkaart, en met zekerheid zult genieten van het betere werk. Zij zijn dan ook als ambassadeurs voor ons. 

Een aantal van onze wijnen kunt u ook terugvinden in een selectie doorverkooppunten, waaronder de betere voedingswinkel, delicatessenzaken, horeca-groothandelszaken en gespecialiseerde wijnwinkels.

Ook zijn we gespecialiseerd in het beleveren van festivals, evenementen, privé-feesten. Hiervoor beschikken we over een 10.000-tal wijn- en champagneglazen die wij ter beschikking kunnen stellen, en na uw event de vuilen glazen bij ons professineel wassen. 

Wijnen worden ingeladen...