Tijd voor winetime!

In 2000 startte Kurt met z’n 1e pallet wijn die hij toen invoerde uit Chili, als echte pionier. Rebels zoals hij is predikte hij daarna als pionier de kwaliteitsvolle Cava’s van Pere Ventura, en geloofde hij steevast in de voortdurende evolutie in de wijnwereld. Hij bouwde Winetime vol passie voor vernieuwing verder uit tot een oerdegelijke wijnhandel, met een mooi ruim divers wijnassortiment van over heel de wereld.  

In 2022 kwam Kjell als ‘Partner in Wine’ bij het team. Na 10 jaar ervaring in de wijnwereld was het tijd om de handen in elkaar te slaan met Kurt!

Kjell studeerde af aan Hotelschool ter Duinen in Koksijde met specialisatie in wereldgastronomie, eigenlijk een keukenrichting, maar hij had toen al een voorliefde voor wijn. Het was uitgerekend Kurt die Kjell zijn waakvlam voor wijn deed ontvlammen naar de zee van passie dat het nu is.

Vandaag werkt het volledige Winetime-team dagelijks om hun klanten de service te geven die ze verdienen. Je vindt er fantastische wijnen die steeds prijs-eerlijk zijn zonder in te boeten aan de kwaliteit. Wijn om nu te drinken en wijnen om te bewaren, voor de ene speciale gelegenheid. Kom dus langs en maak samen met ons tijd voor een fles heerlijke wijn.

T van topteam

Kurt


Kurt Decat

Zaakvoerder
kurt@winetime.be

Kjell


Kjell Deblieck

Zaakvoerder
kjell@winetime.be

Ann


Ann Mollet
Office manager

058 24 30 30
ann@winetime.be

Hendrik


Hendrik Pattou
Sales, sommelier & wereldwijnmeester

0495 79 91 51
hendrik@winetime.be

Niels


Niels De Keukelaere
Logistiek
058 24 30 30

info@winetime.be

You?

All-round medewerker gezocht!

Een waakvlam voor wijn en een positieve mindset is het belangrijkste! 

Interesse? Mail ons! 

You?

Logistieke medewerker gezocht! 

Energiek persoon met een positieve mindset? Kom langs! 

Interesse? Mail ons!